František

Dobrý den mám technickou otázku? Zakoupil jsem váš produkt Car Star 40 nalil do zakoupené vapky která má nádobu přímo v těle,tam jsem nalil váš produkt spustil jsem stroj ale neudělala se mě vůbec pěna jen na začátku a trošku můžete mi říct kde jsem udělal chyby že jsem nedocílil aktivní pěny moc vám děkuji za odpověď.

CarBax

Dobrý den, při aplikaci prostředku Car Star 40 přes integrovanou nádobu vapky bohužel není možné vytvořit skutečnou aktivní pěnu. Tehdy se prostředek používá pouze jako autošampon. Pro vytvoření skutečné aktivní pěny je zapotřebí k tomu určená napěňovací tryska nebo externí napěňovač. Tedy aktivní pěnu lze vytvořit přes ruční napěňovač MiniFoam - https://www.pemat.cz/rucni-napenovac-minifoam-1-5-l-p1973.html, který je výborným a cenově velmi dostupným nástrojem k vytvoření aktivní pěny pro domácí použití.

Gabriela

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je možné umýt pěnou Car Star 40 také čtyřkolku? Jsou na ní matné i lakované plasty a samolepky, tak jestli je ta pěna šetrná. Děkuji

CarBax

Dobrý den, ano aktivní pěna Car Star 40 je vhodná pro mytí i čtyřkolek resp. jakýchkoli jiných vozidel a to i pokud mají na sobě samolepky a plastové části. Při aplikaci je třeba dodržet poměr ředění, který je uveden na etiketě produktu.

Zobrazit další otázky